Alles over uitvaarten in Utrecht

Uitvaartonderneming Snijders bv

Wij lopen met u mee, in alle rust en vol aandacht.

Uitvaartonderneming Snijders:
Op een persoonlijke manier afscheid nemen, dat vinden wij belangrijk.
Een afscheid waarbij wij u ruimte, tijd en aandacht willen bieden. Waarbij wij met u willen samenwerken door u te adviseren en te ondersteunen, maar vooral willen vrijlaten zodat het úw eigen vormgegeven afscheid wordt.
Vanuit een sfeervol uitvaartcentrum begeleiden wij uitvaarten op een professionele én aandachtige manier.
Afscheid nemen hoort bij het leven. In een leven waar plek is voor liefde, doet dit afscheid pijn, het is moeilijk maar onvermijdelijk.
Onze visie is dat daarin het leven van degene van wie u afscheid neemt centraal mag staan. Een leven samen met allen die daar deel van uitmaakten.
Daarom begeleiden wij een uitvaart met al onze professionele en persoonlijke vaardigheden waarin wij u uitnodigen met ons samen te werken. Om zelf vorm te geven aan het afscheid.
Als iemand in uw kring overlijdt kunt u contact met ons opnemen.
U krijgt dan de antwoorden op uw vragen die u op dat moment heeft. Op de vragen over het verzorgen van uw dierbare, waar u kunt opbaren, alle vragen over de uitvaart ( begrafenis of crematie|) en alles wat daarbij komt kijken. We werken uiteraard samen met veel bedrijven waaronder de crematoria in onze omgeving Daelwijck in Utrecht, Den en Rust in Bilthoven, Noorderveld in Nieuwegein. Ook als u elders in Nederland wilt cremeren weten wij de weg. De algemene begraafplaats in Maarssen als ook de begraafplaatsen in Utrecht en omgeving zijn voor ons bekend. Heeft u de wens om op een natuurbegraafplaats begraven te worden hebben wij ook daarvoor de kennis in huis. Kiest u voor een condoleance buiten de crematoria of de begraafplaats dan kunt u vanzelfsprekend in ons rouwcentrum terecht maar ook locaties als Restaurant Belle in Oud-Zuilen, de Nonnerie in Maarssen, ’t Zand in Maarssen kunnen we u aanraden. En iedere andere door u gekozen plaats kunnen wij reserveren voor u.

We werken stap voor stap, het is tenslotte uw proces op weg naar een aandachtig afscheid. Een afscheid zoals u het voor ogen heeft. Daarin gaan wij u niet dwingen om snel te beslissen. Er zal juist ruimte zijn en tijd zodat uw beslissingen kunnen rijpen. Daarin stemmen we constant af wat u wilt en kunt doen en wat wij voor u regelen.
Zo wordt het een afscheid waarin het om mensen gaat. Waarin, ondanks mogelijk verdriet, het leven gevoeld wordt.
Na het eerste gesprek krijgt u van ons een uitgebreide kostenraming. Hierin wordt duidelijk wat ieder onderdeel afzonderlijk kost. We nemen dit met u door zodat er geen onduidelijkheid bestaat over de kosten.

Wilt u uw wensen of voor uw naasten beschrijven en aangeven welke sfeer uw uitvaart mag hebben.
Misschien wilt u alvast met ons nadenken over uw mogelijk afscheid. We kunnen met elkaar bespreken wat wij voor u kunnen betekenen, welke wensen u heeft en hoe deze gerealiseerd kunnen worden.
Zo ook waar het gaat om uitvaartverzekeringen, kosten m.b.t. uitvaart en andere zaken.
Belt u ons gerust voor een afspraak.


Contact

Bezoekadres  :  Kerkweg 14
3603CM  Maarssen
Postadres  :  Kerkweg 14
3603CM  Maarssen
E-mail  :  info@snijdersuitvaart.nl
Web  :  www.snijdersuitvaart.nl
Telefoon  :  0346580132
Mobiel  :  0615031792
Fax  :  0346580250

Foto's: