Alles over uitvaarten in Utrecht

Crematorium Daelwijck Utrecht

In een prachtig groen park met een vijver en fontein aan de noordkant van Utrecht ligt Crematorium Daelwijck. Met een formele aula, zeer geschikt voor grote groepen tot wel 900 gasten en een informele aula voor de intiemere plechtigheid kan iedereen hier terecht. Ook beschikken wij over twee restaurants met heel veel verschillende cateringmogelijkheden. U heeft hier alle ruimte en gelegenheid om op een persoonlijke en passende manier afscheid te nemen. Wij zetten ons volledig in voor u en uw wensen. Wanneer u uw persoonlijke idee├źn aan ons voorlegt denken wij graag met u mee; omdat we weten dat een goed afscheid u verder helpt.

Een persoonlijk afscheid voor iedereen
Wij willen een persoonlijk en goed afscheid voor iedereen, ongeacht welke cultuur of achtergrond. Daarom beschikken we bijvoorbeeld over een speciale wasgelegenheid voor Hindoestaanse uitvaarten en bieden we een klein gezelschap de mogelijkheid om bij de daadwerkelijke crematie te zijn.

Herinneren in een mooie omgeving
Bij Crematorium Daelwijck zijn er verschillende mogelijkheden om de dierbare na de crematie te herdenken. Rond de karakteristieke vijver ligt ons herdenkingspark en we beschikken over verschillende urnentuinen, urnenmuren, strooivelden, een buitencolumbarium en een kinderhofje.


Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Daelwijck. Kijk op onze website Daelwijck.


Contact

Bezoekadres  :  Floridadreef 7
3565 AM  Utrecht
Postadres  :  Floridadreef 7
3565 AM  Utrecht
E-mail  :  info@crematie.com
Web  :  www.crematie.com
Telefoon  :  Voor overlijdensmeldingen bel 06-4897 4500. Voor alle overige vragen bel 030-261 0244