Alles over uitvaarten in Utrecht

Uitvaartzorg Eefje

Voor een eigentijdse uitvaart,persoonlijk, en liefdevol en betrokken.

Uitvaartzorg Eefje zorgt voor een unieke en persoonlijke uitvaart. Eefje wilt u graag helpen oriënteren op uw uitvaart. Zodat uw naasten worden ontzien in de al zo moeilijke tijd. En we de uitvaart zo kunnen vormgeven die bij uw leven past, want als slotstuk van een leven mag de begrafenis of crematie een weerspiegeling zijn van wie u was.
Uitvaartzorg Eefje is gevestigd in Vleuten maar voert uitvaarten uit in de gehele regio Utrecht.
U wordt van begin tot eind door Eefje persoonlijk begeleid en heeft u te maken met maar één aanspreekpunt.
Bij overlijden van een geliefde zal de (huis)arts het overlijden officieel vaststellen en alle wettelijke documenten invullen en tekenen. Daarna kunt u mij bellen, ik ben dag en nacht bereikbaar op
030-7371287 of 06-11724040
Het eerste wat ik met u ga bespreken is waar de laatste verzorging gaat plaatsvinden en wie erbij willen zijn of mee willen helpen. Daarna gaan we kijken waar uw naaste opgebaard gaat zijn, is dat thuis of uitvaartcentrum, ergens waar u een goed gevoel bij heeft.
Daarna gaan we ons richten op de rouwkaart en de informatie die daarop komt, zoals dag, tijd, en locatie van het afscheid. Een locatie uitzoeken is heel persoonlijk en ik denk daar dan ook graag in mee. In en rond Utrecht zijn vele bijzondere uitvaartlocaties, zoals fort aan de klop, blauwkapel, de metaal kathedraal, crematorium Daelwijck, crematorium Den en Rust, Janskerk maar ook een plek in het bos of achtertuin is een mogelijkheid.

De dagen die volgen komen de volgende onderwerpen aan bod
Bloemen
Vervoer
Ceremonie, muziek en sprekers
Catering

Samen met u zoekt Eefje naar de meest passende invulling voor een liefdevolle uitvaart.


Contact

Bezoekadres  :  Poelruitlaan 11
3451PB  Vleuten
Postadres  :  Poelruitlaan 11
3451PB  Vleuten
E-mail  :  info@uitvaartzorg-eefje.nl
Web  :  www.uitvaartzorg-eefje.nl
Telefoon  :  030 737 1287
Mobiel  :  06 11724040

Foto's: