Alles over uitvaarten in Utrecht

Passage uitvaarten

Persoonlijke en onafhankelijke uitvaartbegeleiding in Utrecht

Sandra van der Pas geeft u bij Passage uitvaarten de mogelijkheid om op een eigen wijze, invulling te geven aan het afscheid bij een overlijden. Zij is met aandacht aanwezig en begeleidt u deskundig bij de organisatie van de uitvaart. Passage uitvaarten is iedere dag, 24 uur bereikbaar en werkt in Utrecht en omgeving.

Gedurende de dagen van afscheid, nemen we stap voor stap de aspecten die bij een uitvaart komen kijken door. Er is tijd en rust voor vragen, ideeën, informatie en onafhankelijk advies. Passsage uitvaarten houdt zorgvuldig overzicht en voert, in overleg met u, uit wat is afgesproken. Zo bewegen we liefdevol met u mee en werken we samen naar de meest passende invulling van het afscheid. Misschien ontwerpt u de rouwkaart graag zelf, wilt u een beschilderde kist of wilt u dat kleinkinderen of goede vrienden muziek maken tijdens de ceremonie. Wellicht kiest u niet voor een gangbare rouwauto maar voor een loopkoets of voor een uitvaartbus, waarin familie en vrienden op de dag van de begrafenis of crematie mee kunnen reizen.

Moet de afscheidsbijeenkomst in de kerk of in de aula van het crematorium gehouden worden? Wie leidt de afscheidsbijeenkomst? Naast praktische vragen, komen vragen die beginnen met “misschien is het vreemd dat ik het vraag” vaak voor. Dit geldt zeker voor vragen over opbaring van de overledene en de laatste verzorging. Informatie geeft duidelijkheid, zicht op mogelijkheden, neemt onrust weg én geen enkele vraag is vreemd. Kijk vooral rond op www.passageuitvaarten.nl of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Steeds vaker gaat Sandra, in een vroeg stadium, in gesprek over de dood en de uitvaart. In een voorgesprek kunt u van gedachten wisselen over een komende uitvaart, ontvangt u kosteloos advies, kunt u wensen vastleggen en bespreken we gevoelige onderwerpen op een gewone manier.

Passage uitvaarten:

 • Een kleine zelfstandige uitvaartonderneming in Utrecht, waar u zowel organisatorische als persoonlijke begeleiding rondom de dagen van de uitvaart krijgt.
 • Kent bewust één aanspreekpunt, werkt financieel geheel transparant en is creatief in het zoeken naar oplossingen.
 • Staat voor samen kleur geven aan het geleefde leven, aan herinneringen, aan verdriet. Persoonlijk, en rijk aan troost en liefde. U neemt tenslotte maar één keer afscheid.

  Heeft u een vraag, wilt u kennismaken of bent u direct op zoek naar een uitvaartbegeleider,
  bel 06 5530 3385 of mail info@passsageuitvaarten.nl


  Contact

  Bezoekadres  :  Raiffeisenlaan 29
  3571TB  Utrecht
  Postadres  :  Raiffeisenlaan 29
  3571TB  Utrecht
  E-mail  :  info@passageuitvaarten.nl
  Web  :  www.passageuitvaarten.nl
  Telefoon  :  0655303385
  Mobiel  :  0655303385

  Foto's: